måndag, februari 05, 2007

Harry Potter!

Yes! I dag har jag bokat mitt ex av Harry Potter and the Deathly Hallows!

July 21st...here we come!

3 kommentarer:

Klagan sa...

Själv är jag lite tveksam till om jag vill läsa den alls. det har hintats alleles för mycket om att Harry eventuellt kanske dör i sista boken. Två huvudpersoner ska ju iaf dö. Å då är jag inte säker på att jag vill veta. Jag kommer bli så grymt förbannad om Harry dör. En hel jäkla bokserie helt i onödan. Fast det kommer såklart sluta med att jag slukar den.

Pust. Var tvungen att ösa ur mig lite. :)

Mel sa...

Fast om Harry dör kommer man ju få reda på det förr eller senare så då kan man ju lika gärna ta reda på det själv och läsa boken. :)

Jag resonerar så här, Voldemort måste dö på något sätt. Annars har hon inget riktigt avslut på boken och det blir för lätt att återuppliva serien igen genom att säga att Voldemort kom tillbaka. Kriget måste vinnas av den goda sidan och vara definitivt över för att bokserien ska vara över.

Eftersom Voldemort är en av huvudkaraktärerna är han en av de två som kommer att dö. Sen är frågan...Harry eller inte? Jag har en känsla av att han kanske tvingas offra sig själv för att rädda Hogwarts, sina vänner och Ginny, för kärleken, som genom hela serien löper som en röd tråd, den allra starkaste och äldsta magin. Harry överlevde ju när han var liten för att hans föräldrar offrade sig för honom och det skyddet deras kärlek gav honom kunde Voldemort inte rå på. Så Voldemort kanske tvingar Harry att offra sig för det han älskar allra mest, Hogwarts, Ron, Hermoine och Ginny, för att på så sätt skydda dem från Voldemort...

Jo, jag tror nog Harry kommer att dö...

dddd sa...

Kan man boka! Ooooo....