måndag, februari 05, 2007

Grannarna igen...

Jag har ju grannar i huset mitt emot. Killen på femte våningen har en förkärlek till att laga mat i bar överkropp. Det är väl ok, inte något jag skulle ge mig på men visst, visst. Men varför lagar han mat halvnaken tillsamans med sina tre polare?

Alla tänkbara förklaringar är välkommna...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hrm... Först och främst måste jag bara säga (ang din kommentar på Miss KYDs blogg) att du är absolut inte sista singeln - jag känner precis likadant ibland. Just hang in there!

Sedan måste jag ju säga att det låter inte helt dumt med halvnakna kockar som grannar. Jag hade nog sprungit dit för att låna socker stup i kvarten. Ang. hans polare så, om vi bortser från den trista tanken att han är gay, kan vi ju hoppas att han sett dig och vill ha dit sina vänner så att de kan spana på dig de med? Lät det bra? :-)

dddd sa...

De kanske har en väldigt speciell guy-love som bara de förstår?

Mel sa...

Socker är ju grejen liksom men våra portar är låsta och så finns det inga porttelefoner utan man måste ha en liten tag för att komma in och jag har ju ingen till hans hus! Attans!

Men det är ju klart det är där för att spana på mig! Det är ju fullkomligt självklart! Att jag inte kom på det tidigare! ;)

Miss KYD, inte spoliera mina grannar nu inte :p

Klagan sa...

...fast... om man lagar mat i bar överkropp, och säg att man lagar varm mat, och säg att man är någorlunda vältränad (är han det?) så att man svettas då och då, kan det inte hända att det hamnar lite svett i maten ibland? .hua. uuu..

Var hans polare också halvnakna? I så fall kanske det är nått fel på hans element så att det känns som tropikerna? :D

Johanna sa...

hahaha.

nice! jag hade gillar halvnakna grannar. jätteskojjigt ju.

brukoar dessutom strutta omkring halvnäck själv tills min sambo säger "menförihelvetedufattarvälattgrannarnakansein?"

;)

keep on neighbourspotting, säger jag.

Mel sa...

Klagan, det där med svettet lät jätteäckligt! Mental note att aldrig äta middag hos honom om jag inte själv ser att han lagar maten MED tröjan på.

Saken är den att det är mindre fönster i köket, fönsterhöjden är ungfär strax under brösthöjd på mig som är 162 så han kan mycket väl vara helnäck utan att jag vet om det... Och då har jag helt plötsligt en helt annan sorts grannar...

Anonym sa...

Ingen aning.

Vilket märkligt beteende :-o